Pages

Friday, April 22, 2011

Pesta buku menunggu kehadiran anda ;)




EVENT :
30th Kuala Lumpur International Book Fair 2011 / Pesta Buku Antarabangsa KL 2011
VENUE :
Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur
ADMISSION :
FREE ADMISSION for all visitors
DATE :
Friday, 22nd April 2011 - Sunday, 1st May 2011
TIME :
Mondays-Thursdays (10.00am - 8.00pm)
Fridays-Sundays (10.00am - 9.00pm)
MORE INFORMATION :

alhamdulillah, lepas juga hajat saya mahu ke pesta buku. jenuh mencarik sape boleh temankan. ingat memang nak pergi sorang je tadi. at last, nisah (roomate) nak teman. so, go on thanks nisah!..walaupun sekarang sedang mood final exam tidak mematahkan semangat utk ke sana. ececeh;) walaupun saya bukanlah seorang yang tegar buku. ada lagi buku yang dibeli tapi belum dibaca lagi. huhu.


pesta buku ni memang waktu ditunggu-tunggu . dapat less la katekan. walaupun tidaklah sebanyak mana. syukur~ hari ni hari pembukaan. suasana tidaklah sesak seperti tahun lepas. masih boleh berjalan lenggang mak limah.huhu.mungkin waktu itu saya pergi pada hujung minggu yang tentunya lautan manusia membanjiri pwtc ni.

kali ni karangkraf bukak booth dalam dewan tun dr ismail. suasana agak suram sedikit tanpa aktiviti yang fun dan menarik. first day mungkin~ jalan-jalan masuk ke booth pts publication. oh. sini memang ramai manusia. mata banyak tertumpu pada buku-buku pts. sedang melilau-lilau mencari buku-buku menarik. oh. saya jumpa kak Umi Kalsom . ngehehe. baru semalam dok komen kat status kak umi nak ajak saing sekali pergi. dia kata nak serbu pesta buku. huuhu. keciknya dunia.tak janji pon nak jumpa. kami geng Mersik dulu( teringat time kat pesantren Tapuz dok lepak ngan kak umi tepi pantai sambil borak-boorak). ;D

oh. tak sempat nak pergi booth hidayah publication.(-_-)




tadaaa. inilah buku yang sempat diserang. ngehe.

1) Si Blogger Kampung. tengok kak umi beli. dia kata student utm punye buku. so, try. support utm student.huhu
2) Muhammad Al-Fateh by Abdul Latip Talib
3) Salahudin Al-Ayubi by Abdul Latip Talib
4) Perubatan islam dan bukti sains moden by Dr Danial Zainal Abidin. serius !baca buku ni baru bape lembar, sgt menarik. sila try kawan2.

4 buku PTS satu buku Ana Muslim nak bagi hadiah kat adik. hehe. satu lagi buku Teater Muzikal Kanak2 Ali Baba. free cd. ini buku terbitan istana budaya. saya suka muzikal. tapi belum berkesempatan merasai suasananya. mungkin satu hari nanti.;)


alhamdulillah, jumlah keseluruhan tak lebih bajet. masih boleh beli lagi ;)

see, dapatla diskaun sikit. ngehehe.


saya syorkan kepada anda, silalah ke pesta buku ini. tak rugi. duit habis untuk ilmu kan;D
ada masa 10 hari lagi. saya rasa seperti mahu pergi sekali lagi pada last day nanti.sudah ada target buku. hehe. sape mahu kirim, sila mesej saya ye.

oh,by the way. sesiapa yang berminat nak beli buku pts ,anda boleh dapat diskaun dari sini.
KUPON DISKAUN BUKU PTS

untuk pencinta buku karangkraf- DISKAUN BUKU KARANGKRAF

selamat memborong. bangsa membaca bangsa berilmu ;)

2 comments:

Mohd Hafizul Hilmi on April 25, 2011 at 10:20 AM said...

Assalamualaikum.

Terima kasih kerana sudi membeli novel Si Blogger Kampung. Selamat membaca dan mendapat manfaat darinya. :)

HAFIZUL HILMI
http://notakaki11.blospot.com

Siti Rahmah Kamarudin on April 25, 2011 at 10:47 AM said...

dah pergi ke sana pada hari sabtu...boleh la dikatakan ramai tapi tak seramai yang saya pergi sebelum ni...dh dpt beberapa buku yang nak sangat beli. ada jugak buku yang tak dapat beli sebab budget pun dah berlebih2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 09/10

JKM KSS UTM,KL 09/10