Pages

Friday, August 12, 2011

PROMOSI : FELT BROOCH( PIN)






Assalamualaikum.

alhamdulillah hari ini sudah masuk ramadhan ke - 12. pantas sahaja masa berlalu~
tengok gambar-gambar bawah ni warna-warni kan. ahhaa. saya jual brooch @ butang buatan tangan (handmade) 100%. sebelum ni saya dah promosi sikit kat facebook. setakat ni tinggal 3 jenis brooch. antara kelebihan brooch ni, ianya tak merbahaya, tak tajam dan sangatlah sesuai untuk kanak-kanak kecil sebab ianya diperbuat daripada kain felt.

bolehlah bagi hadiah kat keluarga ke kawan-kawan ke. untuk diri sendiri pon boleeh. kepada yang berminat boleh email ke nabilaraihan2811@gmail.com @ inbox ke facebook saya -KLIK . insyaallah akan dibalas sepantas mungkin. kihkih. oh ya! satu lagi. saya jugak ada jual pakej RM10 sepaket. boleh tengok kt SINI . mudah dan efisyen~
1) SAKURA FELT BROOCH = RM 2 SEBIJI
RM 10 - 6 biji

2) CINDAI FELT BROOCH = RM 2 SEBIJI
RM 10 -6 biji


3) STAR FELT BROOCH = RM 4 SEBIJI


4) LISA FELT BROOCH = RM 4 SEBIJI


jom support handmade, support kawan-kawan nak meniaga ni haa. :) kena kumpul duit banyak-banyak. nak sambung belajar bulan 9 ni. tapi tak ade duit.sob sob.

p/s: sedang menyiapkan projek felt. tempahan dari kawan-kawan adik. tapi bukan brooch.jeng jeng. tunggu. akan disiarkan tidak lama lagi. kihkih. :D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 09/10

JKM KSS UTM,KL 09/10