Pages

Friday, October 28, 2011

Sindrom Tarik Diri





assalamualaikum..

Sindorm tarik diri merupakan penyakit baru yang melanda seorang hamba Allah bernama Nabila Raihan. apa sudah jadi denganmu wahai nabila. sepatutnya perkara macam ni tak berlaku. aneh. bukannya pertama kali masuk universiti. kali kedua dah. cuma susana dan tempat je berbeza.


harini saya dengan pantasnya telah menarik diri dalam Competition Digi Challenge for Change Startup Weekend".! baru join satu slot petang tadi. dah tarik diri atas sebab2 musabab yang tak profesional langsung. apa lah. peluang dah depan mata pon tak nak grab. kata nak jadi entrepeneur. so dissapointed la nabila!

sebelum ni pernah dah daftar untuk Kelab Equine UTM. last-last tinggal macam tu je. tak kena dengan jiwa rupanya. kelab ni untuk mereka yang betul2 boleh jaga haiwan,belai haiwan dengan baik dan penyayang. tapi bukan saya lah . dan jugak untuk yang mereka yang mempunyai "poket yang kembung"- duit kepuk-kepuk.

and latest. dengan jayanya juga saya telah menarik diri daripada menjadi JKM KTF. lepas je sesi interview, hati dah berbolak-balik dengan keputusan. nak ikut ke tak. ikut ke tak. banyak faktor diambil kira. and i'm decided not to go. hope that this decision will be the best for me. biar kecil asal berhasil~ macam tak kena je ayat.. biarla~


ada betulnya ujian personality profile yang prof shoki bagi tu. yang part making decision tu - markahnya sangat rendah. adoii~ wake up!

* permohonan pinjaman selangor tak lulus~nak survive kt utm ni pakai duit ape pon taktau. ya allah permudahkanlah rezeki bagiku dan keluargaku di dunia dan jua di akhirat kelak~


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 09/10

JKM KSS UTM,KL 09/10