Pages

Tuesday, December 14, 2010

angan-angan jadi kenyataan.insyaallah..:)



sebentar td saya baru sahaja menjenguk sebuah blog (tk tau sape punye) entry dia pasal Broga Hill. serius! macam teringin nak pergi. tempat dia kat Semenyih. view kat sana, subhanallah, indahnya ciptaaan tuhan.! walaupun hanya tengok di dalam gambar sahaja. that's absolutely great! :D

cool kan ? :D

tapi pikir-pikr balik. " aku ni dah lah lemah. jalan sikit dah lembik. kang sekejap je jalan , lemah lutut la segala" huhu. pastu dah mula berangan-angan. nak ajak kawan2 ke budak2 junior ke. macam best je. dapat pulak kamera DSLR sebijik. fuuh. haa. alang-alang tersebut pasal DSLR nih. seriously teringin gile nak bende ni. tengok orang lain ada, fuh. jelous ya ampun. dah cakap kat mak. mak kata " jangan membazir' .haaa. dengar tu! :) kamera yang ada ni pon baru dua tahun kot. eh. baru setahun rasanya. gambar pon not bad gak kalau ambik pakai kamera biasa kan. tapi tu lah. kalau ada duit lebih ke takpon kalau dah keje nanti, memang nak ambik sebijik.
oh. lepas ni tinggal lebih kurang beberapa bulan je kat KL. sob.sob. haritu dah plan ngan wani, nisah, ara, kak ana n dan bape orang yg lain.

plan nak buat trip. haritu punye plan ingat nak ke cameron. tapi sebab haritu pon da pegi. so, kene rombak balik lah. Ila pulak dah plan ngan budak2 ni nak buat BBQ,. hoyee! dengan nak pegi Zoo segala lah. ok. cuti2 ni kene plan macam-macam bende. dah bersara daripada dunia JKM. tolong2 sikit apa yg patut. nak ambik lesen.huhu. dah tua baru nak ambik kan?. ingat nak buat bisnes. tapi tak tau apa.haha. nak mengakktifkan diri dalam berblogging.insyaallah.huhu. sem depan, buat usrah kene lagi mantap. bak kata kak biha. banyak lagi plan lain. huu.

p/s : ingat nak buat entry last untuk jkm. tapi masih tidak berkesempatan atas beberapa faktor. insyaallah,akan menyusul kemudian.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 09/10

JKM KSS UTM,KL 09/10