Pages

Friday, June 19, 2009

petanda ke?


entry ni tah pape tah.tp nak gak ckp. mcm nih, sejak 3-4 hari ni, ktorg (yan n yani) asyik2 buat discussion pasal kawin . Bagus jugak...haha. (x malu). 3 hri lepas, ktorg tidur pukul 3 pg dok bercerita pasal bende ni ..tapi sambil2 buat research untuk program kesuma..ada la sikit. pastu time g masak, tambah lagi sorg yg berminat ngan discussion ni iaitu nini. Huhu..Ptgnya kot, tetiba mak cik cleaner(mak abg rustam) tanye
"bile nak kawin?"
dgn spontannya sy mnjwb ...
"lepas diploma, mak cik!"
hahaha..gatal!mcm mane tah boleh tetiba spontan ckp mcm tu..k, itu ok lg, ni ha. smalam time g mintak penajaan kt jalan masjid india ngan yani. Tetiba ada bangla yg promote baju pengantin kt sy. kt yani x. padahal bangla tu sblah yani. bukn sorg, xsampai 5 minit bjalan, tetiba bangla yg lain pulak promote. tp yg peliknya dia xde plak promote kt yani..haha..pape je lah. maybe ade aura2 nak kawin! hahaha...petande ke??

3 comments:

cikNinineno on June 20, 2009 at 12:35 AM said...

hahaha.
aku saksi kejadian pada itu hari!
dgn pantas bella berkata.."lepas diploma makcik!"...lalu..riak makcik itu menunjukkan riaksi yang agak terkejut..hahaha..

mari kite kawen!~

::Aliffadhol:: on June 20, 2009 at 7:12 AM said...

nini memang minat yg mendalam sejak lame lagi..
ahahaha..


petande maha pencipta...Good Luck..lepas diploma ek ??jangan lupe jemput...huhuhu..


nasi minyak...nasi minyak...

zyan on June 28, 2009 at 2:05 AM said...

hahaha..ko ni klu ye pon,simpan2 la citer tuh..huhuhu
best giler la duk auh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 09/10

JKM KSS UTM,KL 09/10