Pages

Sunday, November 29, 2009

my birthday...:)


salam...
arigato gozamaisu kpd sume kwn,family,kaum krabat yg wish my birthday smlm..hehe. mcm bru dpt anugerah jek. just want to share what i get from them, sbg pnghargaan la lebih kurang. ble kita dah diberi pnghrgaan oleh seseorang, seeloknya, hargailah dia balik..ececeh..

kite cite yg msj yg msuk dlm phone inbox dulu..huhu.msj petama yg msuk pada jam 12.10a.m. lbih kurg ialah..NUR HANISAH BT ISMAIL, hehe..dia ni kwn skolah dr form 1 lg, sampai skrg kitorg still contact. dia baik, student UIA NILAI, next week, nisah ni akan msuk kat UIA GOMBAK pulak.leh la jmpe saluu. msj yg bebunyi" salam, sanah helwa!Kte doakan sihat2 slalu.dpemudahkn urusan n sntiasa brada dlm plindunganya. have a happy day n syukur pada allah krana msih dpanjangkn umur, so kte masih ada pluang tuk improve diri sbg khalifatullah dibumi ini.:): kmudian selang bpe minit. msj kdua msuk drpd RASYIDAH aka SYIDAH. my best friend! msj dia pulak " salam, aku nk wish awal2 ni takot aku ttido n xbgun ble jam bunyi..urm SELAMAT HARI LAHIR YG KE 19. smoga pe yg ko impikn tmakbul sume..aminn..n xlupe SLAMAT HR RAYE".
esok pgnye pulak, dpt msj drpd en presiden, AFDHAL empunye ALIFFADHOL AIRLINES..haha..doa nih. " salam..slmt ulang thun..haha.moge dtingktkan kesabaran, dtambah keyakinan dalam mnghadapi dugaan hidup:)"

pagi ni pulak 29 NOV,alhamdulillah, ada lg yg wish. KAK ANA bg msj " salam, bella. hepi belated biufday yg ke 19..hehe.sory lambat.nk wish 28 aritu xsempat.." n one more from KAK SABIHAH " for every dream in our hearts, ALLAH gives us inspiration. for every hope we seek, ALLAH gives us unexpected miracles. May feel ALLAH's blessings n lov every minute of our lives. May ALLAh blessed all of us! Have a barakah in every moment.. HEPY BUFDAY MY BELOVED SIS!!"

dan xlupe yg bg msj kat fcebook, kwn2 UTM( nini, faizul, wan husna, pyqa habib, sara, ayu, hanis DDW, Mila,farah farahia, jery, abg faiz, abg syifak, kak amnah, mizah, adeeba khalilah, n kwan2 skolah ( marlia, jiha, raja nor izzudin, yati). xlupe gak wat wat MAKCIK2 KU yg tersayang..haaha, CIK WIN n CIK TIK, ohoho..blanje arrr..nanti kami blik kampung, jgn lupe buat kek sdap2..waaa.raya xblik kg, duk umah je. abah sibuk uruskan dging korban kt surau..ye kot:P

THANKS bnyk2 kpd yg sudi wish!:)..sy sgt2 mnghargai:)smoga doa2 kalian dimakbulkan ALLAH..insyaallah.

p/s: hmm..tunggu gak org2yg rpt ngan kita wish.mayb dia xingt kot..xpe la.

2 comments:

UMMU HAFSIN on November 29, 2009 at 9:31 PM said...

ala ciannye xd kwn2 yg rapat wish eh... membe2 JKM mane???di mana diorg????

aritu akk g umah hanis..lame borak ngn dy psal kss ngn pmi..insyaALLAH,sem dpn akn improve kpd yg lbih baik...

aliffadhol said...

to ummu hafsin - membe2 JKM mane?? di mane dorg??? kenal ke sape JKM....kat situ ad je name dak2 jkm..same de yg same fikrah ataupun x..ad je kat situ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 09/10

JKM KSS UTM,KL 09/10