Pages

Saturday, November 14, 2009

PWTC


salam cuti semua..saje nak mnaip something xpenting pon. smlm sharian g rumah mkcik hanis kt selayang, tidur sane..segan laaa..tp dah hanis dok ajak bnyk kali..g la jugak..walaupun sbnarnya bnyk kerje mnimbun ni. x stat lagi buat gerak kerje XPDC DOA. tp mgu ni dah stat dah, hri selasa ngan khamis mlm hritu meeting sampai tgah malam, alang2 tu tumpang tidur kt K2 bilik Pinah ngan Saidah..terima kasih ea!. hr jumaat pulak meeting ngan ustaz shahrizal. bnyk bende aktiviti utk program tu kene rombak balik.

berbalik kpd cite td, sabtu( harini) tengahari berangkat la pulang setelah semalaman kt sane . Lpas tu time nak beli tiket LRT ada nmpk iklan MYCareer & Education Fair kt PWTC. ape lg, pegi la mrayap ke sana. masuk2 je, tkjut la jugak..(hehe).Terpampang besar "PAMERAN PERKAHWINAN MALAYSIA 2009". alang2 tu masuk la juga. kbnykn yg datang sume mcm pasangan2 yg nak berkahwin. sgan jalan..dok jalan2 tgok booth2 pngantin yg ada, nampak la sape ni artis KRISTAL tu ,vokalis dia sape tah. dia ada buat pakej kawin. hehe..berbalik kpd tujuan kdatangan kitorg ni sbnrnye nk carik PAMERAN KERJAYA. Kitorg punye la carik2 mane sbnarnya dia pameran tu.. rupa2 nya kt Hall 4, tingkat atas..

Masuk pameran situ pulak. rupa2 nya tanggapan kami salah. ingtkan pameran tu ada mlibtkan universiti ke atau Kementerian Pengajian Tinggi ke . rupa2nya tmpt utk company2 tawarkan kekosongan jawatan kt company dorang. huhu..Pameran mcm ni lbih sesuai utk student yg baru grad, sebab memang bnyk tawaran kerje. KFC pon ada..hehe. Nanti dah grad leh la dtg sini lagi.

dan lagi satu, rupa2nya pada masa yang sama kt PWTC tu ada MAJLIS GRADUASI OPEN UNIVERSITY. patut pon ramai keluarga2 yg datang siap dgn bunga2 lagi..seronok tgok graduan2 yg pakai baju konvo sambil pgang skrol yg dorg dapat tu. dan tabik spring la sebab kbnykn graduan2nye adalah warga yg sudah berumur dan bekerjaya. Walaupun dah berumur tapi smgt nk balajar tu kuat. Harap2 sy jugak begitu. (teringat g KONVO mak time ambik DEGREE kt UKM,BANGI)..hehe..TAHNIAH kpd graduan OU!(xsabar nak grad walaupun lama lagi.hehe)

by the way, hehe. bnyk jugak keluar duit harini. Naik teksi dari DAMAI ke PWTC- RM14.50. Balik dari PWTC ke kampus-RM9.40. kalau ada kete ke moto ke kan senang,leh g mane suke.hehe. lesen pon xambik lg,berangan je lebih..ok dah.malas nk taip dah,penat. SELAMAT BERCUTI2 MALAYSIA!!:)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 08/09

JKM KSS UTM,KL 09/10

JKM KSS UTM,KL 09/10